Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

”Lumea ştie că nu sunt uşă de biserică”. Leo Grozavu, noi detalii despre scandalul cu arbitrul Horaţiu Feşnic

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21507744/1/poli-iasi-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

La pauză, antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu a fost eliminat. Acesta a avut o reacţie dură la modul în care a arbitrat brigada lui Horaţiu Feşnic.

Grozavu a fost oprit de forţele de ordine să nu intre în cabina arbitrilor. Gestul său îl va costa cel mai probabil mai multe etape de suspendare. Cartonaşul roşu cu FCU Craiova îl face să rateze cu siguranţă ultimele două partide din sezonul regular, cu: Dinamo (1 martie) şi Oţelul (9 martie).

Grozavu a explicat că decizia lui Feşnic de a-l eliminat a venit ca urmare a solicitării de a-i explicat o anumită fază de joc.

 

”Lumea ştie că nu sunt uşă de biserică şi nici nu o să pozez în asta, dar de data asta chiar s-a exagerat, lucrurile au escaladat, nu s-a întâmplat nimic. La finalul primei reprize am aşteptat brigada, i-am spus domnului Feşnic, cu care credeam că am o relaţie amicală, 'Horică, spune-mi şi mie', şi n-am apucat să termin fraza, că m-a luat cu reguli de bună purtare. În momentul respectiv vă daţi seamă că am rămas puţin şocat, după care i-am spus 'Nu mă lua aşa', şi am văzut roşu în faţa ochilor, şi la propriu şi la figurat. Asta a fost tot.

În primul rând, erau o grămadă de oameni acolo, care pot să confirme sau să infirme asta. Eu i-am întins mâna şi asta a fost tot. I-am spus 'Nu mă lua aşa' pentru că eram şocat de răspunsul primit. În momentul în care s-a întâmplat, mi-a mai scăpat ceva, dar nu înjurături, nici măcar jignire, în genul 'Ce faci, îţi baţi joc de mine? Asta e nesimţire'. Că am vrut să intru peste arbitrii, astea sunt nişte exagerări care n-au sens.

Nu am încercat nimic, în niciun caz. Astăzi la Comisie mi-am expus punctul de vedere, mi-am expus punctul de vedere. Realitatea, din punctul meu de vedere, pentru că nu există probe clare. Este o filmare, un stop-cadru, dar nu se aude nimic, e doar un sunet de fond. Am văzut ce scrie în raportul de la arbitru. Scria că au fost proteste vehemente, prin gesturi şi vorbe, sau ceva de genul.

Exact asta e faza. Eu sunt în afara terenului, vin acolo, vorbesc, îmi dă mâna, cartonaş roşu. Asta e tot, nu ştiu dacă au fost trei sau patru secunde”, a lămurit antrenorul lui Poli Iaşi, pentru cei de la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele