Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

"M-am speriat, sincer!" Momente de panică pentru Bergodi după accidentarea lui Cicâldău: "Credea că putea să mai joace..."

Superliga Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19481071/1/cicaldau.jpg

Tehnicianul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat, luni seară, că s-a speriat la accidentarea lui Alexandru Cicâldău, care a avut nevoie de intervenţia medicilor după un fault al lui Adrian Artean, la meciul cu FC Viitorul, scor 4-1, din Liga I.

"Am avut un moment când m-am speriat, sincer. Nu era nervos, dar ştiţi când ai o lovitură aici, s-a umflat imediat şi credea că putea sta pe teren, dar nu era aşa. A zis şi doctorul să îl scot", a declarat Bergodi, după meci.

În minutul 4 al meciului de la Ovidiu, mijlocaşul Alex Cicâldău s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în cap de Andrei Artean. Cicâldău a suferit o comoţie în urma impactului, iar medicii au intervenit pentru a acorda primele îngrijiri.

El a fost transportat de urgenţă la spital pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite. În locul lui, Bergodi l-a trimis pe Mateiu pe teren.

Tehnicianul italian nu a fost mulţumit de jocul echipei în prima repriză: "În acest moment suntem mulţumiţi de ceea ce am făcut, în trei meciuri am luat nouă puncte şi suntem acolo. Dar campionatul e lung, obositor şi atunci nu e problemă că avem maximum de puncte. O parte din prima repriză nu mi-a plăcut deloc, după ce am dat gol ne-am relaxat şi ne-au taxat imediat. În a doua repriză am jucat cu mai multă determinare şi am dat goluri, am avut ocazii şi mă bucur", a mai spus Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele