Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Made in România! Situaţie incredibilă la Sibiu, după numai un meci pe noul stadion

Hermannstadt Publicat pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20947831/1/stadion-sibiu.jpg

Made in România! Probleme la stadionul din Sibiu, după numai un meci disputat acolo, după partida dintre FC Hermannstadt şi Farul. Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, a recunoscut că sunt probleme cu suprafaţa de joc pe arena nouă, pentru că, aparent, administratorii nu sunt capabili să angajeze oameni care ştiu să se ocupe de întreţinerea lui.

După foarte mult timp şi după milioane de euro investite, arena din Sibiu nu oferă nici esenţialul: un gazon pe care să se poată juca fotbal. O situaţie care nu mai surprinde pe nimeni, în România astfel de probleme fiind la ordinea zilei.

Chiar anterior jocului erau probleme cu gazonul, iar FC Hermannstadt abia s-a antrenat acolo, pentru a nu risca să îl rupă.

Eu spun lucrurilor pe nume. Gazonul este foarte rău! E o problemă dacă nu ştii să ai grijă de el. Nu poate avea oricine grijă de un gazon, trebuie să te pricepi. A apărut o boală, este o problemă interminabilă.

Noi nu ne-am antrenat pe el în ultimele două luni. Ne-am antrenat prima dată acolo cu o zi înaintea meciului cu Farul, am vrut să avem nişte repere. Nu putem spune că am jucat acasă, noi nu ne antrenăm pe acest teren.

Ştiu că se fac eforturi ca el să fie la înălţime. Dar şi dacă va fi schimbat la un moment dat, şi dacă pun hibrid… problema este a celor care trebuie să aibă grijă de el”, a declarat Măldărăşanu, la Pro Arena.

FC Hermannstadt a trecut de Farul, scor 4-0

FC Hermannstadt a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Este cea mai categorică înfrângere a Farului în acest sezon, în care este lider în Superligă.

În primul meci oficial disputat pe noul stadion din Sibiu, FC Hermannstadt a reuşit o victorie surprinzătoare, la scor, în faţa liderului din Superligă, echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanţa. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2 al meciului, când Balaure a înscris cu o lovitură de cap, la centrarea lui Opruţ. Portarul Letica a avut apoi intervenţii bune la Alibec şi Pitu.

Însă, în minutul 54, o combinaţie între Balaure şi Paraschiv s-a încheiat cu golul de 2-0, după ce arbitrul a revăzut faza la VAR pentru a vedea un posibil fault asupra unui constănţean.

În minutul 64 a fost eliminat Mihai Popescu, după o intervenţie dură la Paraschiv, iar în minutul 68 arbitrul Bogdan Dumitrache a dictat penalti pentru gazde după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Grameni asupra lui Bejan. A executat Buhăcianu, şi a făcut 3-0. Apoi ambele formaţii au trecut pe lângă gol.

În minutul 76 a fost eliminat şi un jucător al gazdelor, Seydou Issah, dar Hermannstadt s-a impus cu 4-0, după un penalti acordat în minutul 90+4 şi transformat de Ionuţ Petrescu.

Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, la ultima fază a meciului şi sibienii sunt pe locul 6, cu 30 de puncte după o seară perfectă pentru echipa lui Măldărăşanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele