Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

”Mai avem o şansă! Vom lupta până la ultima secundă”. Mario Camora crede într-un miracol cu Lazio

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21028095/1/camora.jpg

CFR Cluj dispută joi, returul din play-off-ul Conference League, împotriva celor de la Lazio. Italienii s-au impus în tur, cu 1-0, deşi au avut un jucător eliminat, încă din minutul 15.

Căpitanul campioanei, Marios Camora a declarat că este posibilă o victorie în Gruia şi chiar calificarea în faza următoare. Fundaşul a punctat că echipa va lupta până la ultima secundă, pentru a scoate un rezultat mare.

"Avem încredere. Vrem toţi să ne calificăm. Ştim că va fi greu. Vom face tot ca să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră e de mare valoare. Nu suntem liniştiţi. Ştim ce jucători are Lazio.

Fiecare e liber să spună ce vrea. Pot să spună ce vor de acasă. Pe noi nu ne interesează ce spun alţii. Lazio e o echipă puternică, care se luptă la Champions League. Din păcate, am pierdut acolo cu 0-1.

Mai avem o şansă! Vom lupta până la ultima secundă. Fericiţi nu suntem niciodată când pierdem"
, a spus căpitanul campioanei, la conferinţa oficială de presă.

Meciul va fi arbitrat de germanul Felix Zwayer. El va fi ajutat de conaţionalii săi Stefan Lupp şi Marco Achmuller.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele