Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Măldărăşanu intră într-o pasă proasă la Hermannstadt. "Nu prea ar fi multe de spus”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20939245/1/marius-maldarasanu-1a.png

FC Voluntari a învins clar pe teren propriu, pe formaţia FC Hermannstadt, scor 3-0, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Scorul a fost deschis în minutul 16, când Cristian Costin a înscris din apropiere, reluând în plasă o pasă cu capul a lui Nemec. Nemec a trecut apoi la finalizare, el înscriind în minutul 73. Scorul final a fost stabilit de Damaşcan, în minutul 83.

Cei de la Hermannstadt au bifat al doilea eşec la rând cu trei goluri încasate, iar Marius Măldărăşanu a declarat că eşecul de la Voluntari este prea drastic.

"Nu prea ar fi multe de spus. Rezultatul rămâne. Este cea mai dureroasă înfrângere a noastră. Prima repriză a fost echilibrată, puteam să intrăm în joc la acea ocazie a lui Baba. A doua repriză am forţat, am avut răbdare, am controlat jocul, dar ei au aglomerat zona centrală. Cred că este un rezultat mincinos, cu tot respectul pentru Voluntari.

Altădată am fost şi noi pragmatici, dar de data asta nu am marcat şi asta a făcut diferenţa. Este o perioadă grea, trebuie să mergem înainte. Am spus-o mereu că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Nu neg că nu ne gândim la play-off, dar este mult de muncă"
, a declarat antrenorul sibienilor, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele