Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Măldărăşanu pune o piedică celor de la FCU Craiova către play-off. ”Mă uit în clasament şi mă doare capul!”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21054458/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023.jpg

Hermannstadt a dispus duminică, pe teren propriu, de FC ”U” Craiova, cu scorul de 1-0, printr-un autogol marcat de olteni, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2.

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, regretă cele nouă puncte pierdute de formaţia sa, puncte care le-ar fi adus sibienilor o prezenţă în play-off.

”Am terminat regularul foarte bine! Mă bucur! O să avem un moral bun pe început de play-out. A fost un joc bun. Băieţii au făcut un efort maxim. Au fost şi câteva ocazii, de o parte şi de alta, dar a fost o victorie meritată.

Dacă joi, între Sepsi şi Craiova, ar fi egal, cu cele nouă puncte am fi fost în play-off. Mă uit în clasament şi mă doare capul! E atipică situaţia, dar trebuie să privim cu încredere acest play-out pntru că va fi unul foarte puternic”
, a declarat Marius Măldărăşanu după victoria de duminică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele