Ultima oră
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”

Man. City, la al doilea mare transfer al verii: 52 de milioane de euro pentru Kalvin Phillips

Premier League Publicat pe 2 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20760762/1/kp.jpg


Manchester City a reuşit, sâmbătă, al doilea transfer important al verii. Echipa lui Pep Guardiola a încheiat negocierile cu Leeds pentru Kalvin Phillips, internaţional englez în vârstă de 26 de ani pentru care campioana Angliei va plăti 52 de milioane de euro.
 
După ce s-a întărit în atac prin aducerea lui Erling Haaland, Pep Guardiola s-a concentrat pe găsirea unui fotbalist care să "lege jocul" la mijlocul terenului, iar board-ul lui City a închis o nouă afacere importantă. Conform mai multor surse din presa internaţională, City şi Leeds au bătut palma pentru transferul lui Kalvin Phillips, mutare care o va costa pe echipa din Manchester aproximativ 45 de milioane de lire sterline, echivalentul a 52 de milioane de euro. În această vară, Phillips, care a strâns 23 de selecţii în naţionala Angliei până la 26 de ani, a refuzat alte două oferte importante pentru a veni sub comanda managerului spaniol.
 
Mijlocaşul central a ajuns deja la Manchester şi a efectuat vizita medicală, urmând să fie prezentat oficial în orele următoare. 
Crescut de Leeds United, care l-a promovat la echipa mare în 2015, Phillips a fost o piesă importantă în echipa cu care Marcelo Bielsa a promovat în Premier League, apoi s-a dovedit determinant şi în sezoanele în care Leeds s-a menţinut pe prima scenă a fotbalului englez. Cotat la 50 de milioane de euro, Phillips a făcut şi pasul spre naţionala lui Gareth Southgate, având şanse mari să joace titular la Campionatul Mondial din această iarnă.
 
După ce a lăsat în spate o aventură în care a strâns 233 de meciuri, 13 goluri şi 13 pase decisive, Phillips se va lupta cu spaniolul Rodri pentru un loc de titular la mijlocul terenului.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele