Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Manchester City a făcut spectacol cu Bournemouth, 4-0! De Bruyne, magistral! Pasă de gol semnată de Haaland

Manchester City Publicat pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20816434/1/profimedia-0713807935.jpg

Manchester City s-a distrat pe teren propriu, în etapa a doua din Premier League, alături de Bournemouth.

În direct la Prima Sport 2, ”cetăţenii” s-au impus acasă cu un categoric 4-0 graţie reuşitelor semnate de Gundogan (în minutul 19, din pasa lui Haaland), De Bruyne (în minutul 31, din pasa lui Foden), Foden (în minutul 37, din pasa lui De Bruyne), la care s-a adăugat autogolul lui Lerma (în minutul 79).

Elevii lui Pep Guardiola au ajuns la a doua victorie consecutivă din Premier League, după ce în prima etapă au învins în deplasare West Ham (0-2). Bournemouth a rămas cu cele 3 puncte câştigate acasă cu Aston Villa, datorită victoriei cu 2-0.

Tot sâmbătă, la Prima Sport 3, Wolves a remizat alb pe teren propriu cu Fulham. Acelaşi rezultat, 0-0, a fost înregistrat şi în Brighton – Newcastle, transmis de Prima Sport PPV1 (disponibil în reţeaua Vodafone).

Un alt rezultat de egalitate al zilei din Premier League, însă mult mai spectaculos, a fost Southampton -Leeds 2-2, redat de Prima Sport PPV2 (disponibil în reţeaua Vodafone). Rodrigo, în minutele 46 şi 60, a semnat o ”dublă” pentru oaspeţi. Aribo (72’) şi  Walker-Peters (81‘) au obţinut, prin golurile lor, un punct pentru gazde.

De asemenea, la Prima Sport 1, Aston Villa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, Everton. Câştigătorii au marcat prin Ings 31’ şi Buendia 86’. Pentru Everton a înscris Digne de la gazde, în minutul 87, în propria poartă.

Ulterior, tot la Prima Sport 1, Arsenal – Leicester, meci din etapa a 2-a din Premier League, s-a terminat cu victoria ”tunarilor” cu scorul de 4-2. Pentru învingători au marcat G. Jesus 23’, 35’, Xhaka 55’ şi Martinelli 75’, în timp ce pentru învinşi au punctat Saliba 53’ (autogol) şi Maddison 74’.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele