Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Manchester City, amendată cu 120.000 de lire sterline, după protestele jucătorilor la adresa arbitrului de la meciul cu Tottenham

Manchester City Publicat pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21429663/2/profimedia-0817886421.jpg

Manchester City a fost amendată, luni, cu 120.000 de lire sterline (aproximativ 140.000 de euro) pentru atitudinea jucătorilor săi faţă de arbitru în meciul cu Tottenham (3-3), din 3 decembrie, din Premier League.

Mai mulţi jucători ai clubului s-au năpustit asupra lui Simon Hooper chiar la finalul meciului, criticându-l vehement pentru că fluierat un fault lui Erling Haaland, fără a-i lăsa avantaj, deşi norvegianul, care fusese faultat de un jucător de la Tottenham, se ridicase şi îl lansase pe Jack Grealish în adâncime. Atacantul norvegian, furios pe arbitru în acel moment, a continuat să îl atace după fluierul final şi apoi a postat pe reţelele sale de socializare un videoclip cu acţiunea contestată, însoţit doar de cuvintele WTF (Ce naiba a fost asta?).

"Este un pic dezamăgit. Chiar şi arbitrul, dacă ar fi jucat astăzi pentru Manchester City, ar fi dezamăgit", a comentat Pep Guardiola, adăugând că el însuşi a fost surprins de decizia lui Cooper.

Într-un comunicat în care a anunţat sancţiunea, Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a precizat, luni, că "Manchester City FC a recunoscut că nu a reuşit să-i facă pe jucătorii să nu se comporte astfel în minutul 94".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele