Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Manchester City, gata să arunce bomba! Guardiola îl vrea pe superstarul lui Real Madrid: Vinicius Junior

Manchester City Publicat pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20553955/1/profimedia-0652576015.jpg

Manchester City este cunoscută pentru puterea financiară pe care o are, iar acum a pus ochii pe Vinicius Junior, de la Real Madrid.

Erling Haaland ar fi fost ţinta lui Pep Guardiola, însă suma pe care ar trebui s-o achite pentru superstarul norvegian este ceva mai mare şi Manchester City nu intră tocmai în preferinţele fotbalistului. 

Potrivit jurnaliştilor englezi, Pep Guardiola va încerca să-l convingă pe Vinicius să facă pasul de pe Santiago Bernabeu, pe Etihad Stadium. 

Brazilianul în vârstă de 21 de ani s-a mişcat excelent în tricoul lui Real Madrid în acest sezon şi are 15 goluri şi 9 pase decisive, în 27 de partide.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele