Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Manchester City s-a încurcat cu West Ham. Lupta la tiltu în Anglia se dă până în ultima rundă

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20707095/1/fszyzk7xoaejzsr.jpg

Partida West Ham United - Manchester City a avut foarte mult dramatism, mai ales în finalul partidei, când Riyad Mahrez a ratat o lovitură de la 11 metri. 

În prima repriză a meciului, londonezii au deschis surprinzător scorul, în minutul 24, prin Bowen. Acelaşi jucător a dublat avantajul ”ciocănarilor” pe tabelă şi a stabilit scorul pauzei, 2-0.

A doua repriză a început perfect pentru echipa antrenată de Pep Guardiola, care a redus din diferenţă în minutul 49, prin reuşita lui Grealish, iar apoi a egalat, după autogolul lui Coufal. În minutul 86, ”cetăţenii” primesc penalty, la faultul lui Noble, asupra lui Jesus, dar Fabianski apără şi partida se încheie 2-2.    

În acest moment, City se află la 4 puncte peste Liverpool, care va juca marţi contra lui Southampton, iar în cazul în care ”cormoranii” reuşesc să câştige partida, titlul se va decide în ultima etapă. Cele două echipe vor juca în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Liverpool o va întâlni pe Wolves, pe ”Anfield”, în timp ce Manchester City se va duela cu Aston Villa, acasă.  

  • Alte rezultate din etapa 37 de Premier League sunt: Tottenham Hotspur – Burnley 1–0, Wolverhampton Wanderers - Norwich City1-1, Aston Villa - Crystal Palace 1-1, Watford - Leicester City 1-5, Leeds United - Brighton & Hove Albion 1-1. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele