Ultima oră
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat

Manchester derby pe piaţa transferurilor. City şi United se luptă pentru semnătura unui jucător de la Bayern

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20761883/1/e-urh0oxoachzck.jpg

Manchester United vrea să dea uitării stagiunea trecută de Premier League, în care a terminat pe locul şase şi vrea să surprindă sezonul următor. Erik ten Hag este cea mai bună mutare de până acum, dar ”diavolii roşii” au pus ochii pe un jucător de bază de la Bayern Munchen. 

  •  Noul sezon de Premier League începe pe 5 august şi se vede pe Prima Sport în perioada 2022-2025

Jucătorul pe care şi-l doreşte ten Hag este Serge Gnabry, care mai are doar un an de contract cu formaţia bavareză şi a refuzat până acum toate ofertele de prelungire, făcute de oficialii lui Bayern.

Manchester United nu este singura echipă interesată de serviciile neamţului, ei se bat pentru mijlocaşul ofensiv cu Manchester City. Echipa antrenată de Pep Guardiola îl doreşte drept înlocuitor pentru Raheem Sterling, care este foarte aproape de un transfer la Chelsea. 

Care dintre cele două este favorită să îl aducă pe Gnabry

Lupta dintre cele două echipe se va purta acum pe ”terenul de negocieri”, dar este foarte clar că ambele formaţii îşi permit, din punct de vedere financiar să îl aducă. Cel mai probabil decizia finală va fi a lui Gnabry.

Mijlocaşul a refuzat ultima ofertă făcută de bavarezi, de 12 milioane de euro pe an şi e tot mai clar că Bayern va trebui să renunţe la el pentru a nu-l pierde, liber de contract, în vara lui 2023. Suma de transfer va fi în jur de 40 de milioane de euro, fiind în ultimul an de contract. El este cotat la 65 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Sezonul trecut Serge Gnabry a reuşit să marcheze de 17 ori şi să ofere 10 pase de gol, în 45 de meciuri oficiale, pentru Bayern Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele