Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Maratonistul Ilie Roşu a murit, după ce a făcut infarct în timp ce participa la Maratonul Unirii de la Focşani

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21471832/1/rosu.jpg

Maratonistul Ilie Roşu a murit, miercuri, după ce a făcut infarct în timp ce participa la Maratonul Unirii de la Focşani. El avea 64 de ani şi era colonel în rezervă.

Potrivit www.ziaruldevrancea.ro, maratonistul Ilie Roşu, originar din Adjud şi organizator al evenimentului sportiv de la Focşani, a făcut infrct, miercuri, imediat după ce a luat startul în competiţie.

Un alt participant i-a acordat primuol ajutor, până la sosirea echipajelor de intevenţie care au îneput manevrele de resuscitare. Acestea au continuat şi la spital, dar sportivul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul.

Maratonistul avea 64 de ani şi era colonel în rezervă.

Secretarul de stat în Ministerul Apărării Simona Cojocaru a transmis un mesaj de condoleanţe.

”Un mare maratonist, col. (r) Ilie Roşu, s-a stins astăzi brusc în timp ce alerga la Maratonul Unirii, la Focşani! L-am cunoscut în perioada în care eram directorul de cabinet al ministrului Mihnea Motoc, rămânând cu o puternică imagine a dăruirii şi patriotismului său! Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis ecretarul de stat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele