Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Marcel Puşcaş îl desfiinţează pe Chiricheş: "E şmecher de şmecher. Vlad, dragă, lasă-te şi lasă-ne!"

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20741210/1/vladc.jpg


Vlad Chiricheş (30 de ani) e cel mai criticat tricolor după umilinţa cu Muntenegru, 0-3 în Giuleşti. După Ciprian Marica, şi Marcel Puşcaş l-a făcut praf pe căpitanul naţionalei, pe care-l consdieră simbolul decadenţei primei reprezentative a României.
 
La o zi după ce fundaşul lui Sassuolo a pus în scenă o evoluţie horror, directorul general al celor de la FC U Craiova nu l-a mai iertat şi a dezvăluit o discuţie cu Christoph Daum, în care-i spunea neamţului că Vlad Chiricheş nu are nici pe departe calităţile necesare unui lider al defensivei:
 
"Băiatul ăsta, «lider» şi căpitan al naţionalei a bifat a 75-a selecţie. Peste Costică Ştefănescu, dar egalul lui Cornel Dinu. Va daţi seama că timp de 10 ani n-a avut contracandidat? Vă daţi seama cum se poate păcăli fotbalul? I-a păcălit pe antrenorii români, pe impresari, cluburi şi suporteri. Nu e prost! E chiar şmecher de şmecher.
 
În această campanie Nations League a reuşit în patru jocuri s-o comită de 5 ori. Azi doar la primele două goluri şi era să dea şi-un autogol. În 2016 îi spuneam lui Daum că nu e fundaş central pentru că e comisar- şef în acel post. Mi-a dat dreptate. Urmaşii neamţului, Contra, Rădoi şi Iordănescu jr au continuat să-l folosească pe post de fundaş în care, vorba lui Cornel Dinu, face filaj şi nu marcaj. 
 
E mereu în zonă, dar niciodată nu intervine. E mereu cu mâinile la spate in careu, indiferent de zonă, distantă şi unghi, vezi Doamne! pentru a nu comite vreun henţ, uitând că braţele au şi rol de menţinere a echilibrului. E penibil de-a dreptul. Nu dă cu capul in minge, neam. Tânărul Edi Iordănescu nu l-a scos din lot, nu l-a scos nici din linia de fund, unde e pericol public şi în consecinţă poate fi scos el din funcţia de selecţioner", a scris Puşcaş, miercuri, pe Facebook.

Chiricheş, îndemnat să se lase!

Dacă fundaşul a vorbit, la finalul umilinţei de marţi seară, despre o perioadă de pauză în care va decide dacă va continua sau nu sub tricolor, direcţia lui Puşcaş e clară. Fostul fotbalist al Stelei şi al Rapidului îl îndeamnă pe "Chiri" să renunţe acum şi să se mulţumească cu cele 75 de selecţii care-i sunt trecute în CV:
 
"Aşa se întâmplă când evidenţa îţi e străină, când eşti fricos şi când apleci urechea spre cine nu trebuie. Mă refer la acest păcălitor al fotbalului, pe nume Chiricheş, pentru că el este chintesenţa echipei naţionale în ultimii 10 ani. El este liderul decăderii continue a echipei României. Ceilalţi jucători sunt doar o consecinţă. Chiricheş este un model de, aşa nu. 75 de selecţii înseamnă mult. Pentru el şi mai ales pentru noi. Pentru fotbalul românesc nu mai zic. Vlad dragă, lasă-te şi lasă-ne! Nu ne mai chinui!", e îndemnul lui Puşcaş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri