Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Marcelo, următorul transfer de top al celor de la Al Nassr? Ar putea juca din nou împreună cu Cristiano Ronaldo

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21023312/1/marc.jpg

Marcelo (34 de ani) s-a despărţit de Olympiakos, după doar 10 partide bifate în tricoul grecilor. Acesta ar putea ajunge la Al-Nassr, alături de fostul său coleg Cristiano Ronaldo.

Formaţia saudită pregăteşte în continuare transferuri stelare, iar pe listă se află şi brazilianul.

Anul trecut a fost ofertat din Brazilia, dar şi de Leicester şi Lazio, sud-americanul a preferat salariul de trei milioane de euro oferit de Olympiacos, semnând un contract pe un sezon, cu posibilitatea de a prelungi înţelegerea pe încă un an, dar colaborarea s-a terminat prematur.

Venit la Real Madrid în 2007, de la Fluminense, pentru doar 6.5 milioane de euro, Marcelo a devenit bravul urmaş al lui Roberto Carlos în banda stângă a apărării "galacticilor" şi a adunat 546 de meciuri şi 38 de gooluri în 15 sezoane.

Marcelo a părăsit Madridul cu statutul de legendă asigurat, câştigând de cinci ori Liga Campionilor, şase titluri în La Liga, două Cupe ale Regelui Spaniei, trei Supercupe ale Europei, trei CM al Cluburilor şi cinci Supercupe ale Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri