Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Marco Baroni este noul antrenor al echipei Lazio

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21626347/1/baroni.jpg

După plecarea surprinzătoare a lui Igor Tudor, la doar trei luni de la sosirea în locul lui Maurizio Sarri, Marco Baroni (60 de ani) va deveni antrenor al echipei Lazio pentru sezonul viitor, după cum a anunţat, marţi, clubul italian într-un comunicat de presă.

Antrenorul vine de la Hellas Verona, cu care a terminat pe locul 13 în Serie A în acest sezon. El nu este străin de fotbalul italian, după ce a antrenat Frosinone, Benevento şi Lecce.

Durata contractului lui Marco Baroni nu a fost dezvăluită, clubul roman referindu-se doar la un „contract pe mai mulţi ani”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele