Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Marea problemă pe care Edi Iordănescu va trebui să o rezolve înainte de EURO 2024. „Trebuie găsită neapărat o soluţie” | EXCLUSIV VIDEO

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21533533/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-3.jpg

Echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard.

Viorel Moldovan a vorbit la finalul partidei amicale despre lipsa de soluţii de pe poziţia de fundaş stânga, acolo unde pentru meciul de vineri a evoluat Cristi Manea. Jucătorul CFR-ului este fundaş dreapta la bază, dar accidentarea lui Bancu l-a forţat pe Edi Iordănescu să improvizeze pe acea parte.

„Pe mine mă îngrijorează lipsa de soluţii în partea stângă, la nivel de fundaş stâng. Nu ştiu cine va putea juca acolo, ce soluţie va găsi Edward Iordănescu. Bancu are probleme medicale, Camora a început să nu mai joace nici la CFR.

Totuşi, să nu avem o soluţie de fundaş stânga, de picior stâng, nu improvizaţie. S-a văzut improvizaţia astăzi, nu putea să îţi ofere mai mult Manea. Trebuie găsită neapărat o soluţie pe acel post.”, a scos în evidenţă Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri