Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Marele Premiu al Argentinei la MotoGP se vede în acest weekend pe Look Sport. Un favorit la titlu va absenta

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20655543/1/cat.jpg

Caravana MotoGP programează în acest weekend a treia etapă, în Argentina, în direct pe Look Sport. Primele curse au adus echilibru şi nu putem vorbi în acest moment de un favorit la titlu, iar traseul de la ”Termas de Rio Hondo” poate aduce şi mai multe surprize.

Suspans pe ploaie în Indonezia

Miguel Oliveira a câştigat Marele Premiu al Indoneziei la MotoGP. Este a patra victorie la clasa mare pentru pilotul lusitan, care s-a descurcat extraordinar pe o pistă udă, startul fiind decalat cu o oră şi 15 minute, din cauza ploii torenţiale ce s-a abătut asupra traseului, aflat în premieră în calendar.

Pe locul secund s-a clasat campionul en-titre Fabio Quartararo. Francezul nu este un pilot grozav pe ploaie, dar a mers pe pista asiatică mai bine ca niciodată în astfel de condiţii. El a început cursa modest, dar a recuperat, iar pe final chiar a strâns la Oliveira, însă nu a mai avut timp să-l depăşească. Podiumul a fost completat de Johann Zarco, de la Ducati, unul din marii favoriţi pe ploaie.

 

Lider la general rămâne Enea Bastianini, cu 30 de puncte. Italianul a câştigat surprinzător la Losail şi are 2 puncte avans în faţa lui Brad Binder şi 3 peste Fabio Quartararo.

Absenţă de marcă

Pilotul spaniol Marc Marquez, sextuplu campion mondial, nu va participa la Grand Prix-ul de MotoGP al Argentinei, a treia etapă a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, din weekend.

Marquez traversează o perioadă groznică din cariera lui din cauza accidentărilor. El a ratat sezonul 2020 după ce a căzut în prima etapă şi a suferit o fractură de humerus drept, la 19 iulie 2020. De atunci, el a fost operat de trei ori şi cu greu a revenit la forma care l-a consacrat.

Pilotul spaniol a intrat în competiţie abia în etapa a treia a ediţiei 2021 a CM de MotoGP, dar nu a terminat sezonul, pentru că a avut din nou probleme. Spaniolul a ratat ultimele două etape, după ce a suferit, la finalul lunii octombrie, o comoţie cerebrală în urma unui accident la un antrenament off-road.

În prima etapă a actualului sezon, Marquez a ocupat locul 5 pe circuitul Losail din Qatar, la 6 martie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele