Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Marele vis a lui Marius Şumudică.” Voi putea face lucrul ăsta! Ştiu ceea ce pot”. Formaţia din Superliga la care ar veni antrenorul pentru a o face campioană

Rapid Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21136328/1/ssm.png

Marius Şumudică, actualul antrenor al lui Al-Raed, a dezvăluit care este marele lui vis. Tehnicianul de 52 de ani îşi doreşte să cucerească titlul cu Rapid din postura de antrenor.

Şumudică a explicat că îşi doreşte să revină la un moment dat în Superliga, iar clubul pe care vrea să îl antreneze este Rapid, echipa sa de suflet. Tehnicianul vrea să îşi realizeze un vis pe care îl are încă de când era jucător, şi anume, să câştige titlul în calitate de antrenor al giuleştenilor. 

El a explicat că stabilitatea financiară de la clubul ”alb-vişiniu” oferită de Dan Şucu îi dau încredere că ar putea realiza performanţa pe care fanii Rapidului o aşteaptă de două decenii.

”Mircea Lucescu mi-a dat şansa să joc la Rapid. Am luat campionatul ca jucător. Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Şi o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, şi dacă voi avea şansa să lucrez cu domnul Şucu într-un viitor... - nu ştiu când, acum nu se pune problema, că mai am contract - dar cu siguranţă voi ajunge să iau campionatul şi cu Rapid. Voi putea face lucrul ăsta! Ştiu ceea ce pot, ştiu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni.”, a spus Marius Şumudică, pentru GSP.ro.

Marius Şumudică a mai antrenat-o pe Rapid în perioada iunie 2010 şi aprilie 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele