Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Marian Drăgulescu s-a vaccinat împotriva Covid-19

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20053434/1/dra.jpg

Calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, gimnastul Marian Drăgulescu s-a vaccinat, duminică, împotriva virusului Sars-Cov-2.

Potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Drăgulescu a fost vaccinat la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino".

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat, la 20 ianuarie, că sportivii din loturile naţionale şi olimpice, precum şi cei calificaţi individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi membrii staff-ului acestora, vor fi vaccinaţi în etapa a doua a campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, cea care include populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate din 2020, din cauza pandemiei de coronavirs, vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele