Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Marian Iancu, discurs dur despre patronul celor de la Rapid. ”Eu reproşez că nu înţeleg de ce există atâta reţinere”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20989525/1/sucu.jpg

Marian Iancu a oferit un interviu în care a făcut o radiografie a fotbalului românesc. Fostul patron al celor de la Poli Timişoara a criticat modul în care miliardarul Dan Şucu gestionează frâiele celor de la Rapid.

Iancu s-a declarat dezamăgit şi de tactica lui Adrian Mutu, care nu a cerut transferuri ofensive.

”Vreau să vorbesc din punct de vedere al unui investitor, finanţator, când ai o echipă şi îl vinzi pe Rareş Ilie, vii la echipă să investeşti, nu să vinzi cel mai important jucător la acel moment, jucător de fineţe, care îţi umple de mândrie tribuna. Nu poţi să vinzi jucătorul ăsta, vii la echipă şi la o zi îl vinzi.

Nu ştiu cât de dispus este domnul Şucu, eu cred că este liniar, departe de spiritul Rapidului. Sunt născut în Giuleşti, mă bucur pentru ce se întâmplă în jurul echipei. Eu reproşez că nu înţeleg de ce există atâta reţinere, să îl vinzi pe Rareş Ilie, prima hotărâre luată ca acţionar, nu mi-a creat o stare de siguranţă, să ai obiectiv în anul centenarului, o defensivă fantastică şi să nu ai cu cine să dai gol că ţi-ai dat jucătorul de execuţie.

Singura calificată este emoţia peluzei, spiritul de atâţia ani, este golgheterul echipei. Dar ce faci în deplasare? Ce faci cu echipele mici pentru că va fi o luptă acerbă pentru salvarea de la retrogradare, au adus jucători, nu ştii cum va fi cu ele. Anul trecut, în play-out, tot cu Mutu, Rapidul a fost execrabil.

E o dezamăgire prietenul meu, Mutu, că nu a cerut în această perioadă doi jucători de atac, care să dea goluri. Trebuia să plece dacă a cerut transferuri şi nu s-au făcut, dacă erau Dusan Uhrin, pleca.

Din punct de vedere corporatist, unghiul din care prezintă afacerea Rapid, are dreptate, dar la Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă. Aici joci fotbal, munceşti şi conduci suflete, oameni, stări de spirit, e cu totul şi cu totul altceva.

A conduce corporatist înseamnă rezultate financiare, dar nu sportive, mai ales în anul centenarului, în care era nevoie de o emulaţie în plus, deşi tribuna e obişnuită cu puţin”,
a dezvăluit Iancu, pentru cei de la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele