Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Marian Iancu îl ia peste picior pe Dan Şucu, patronul Rapidului: ”El era sufletul şi tu l-ai vândut. Gândeşti corporatist!”

Rapid Publicat pe 16 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21021292/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu, fost patron al echipei Poli Timişoara, începe să revină în lumea fotbalului, dar momentan cu reacţii acide, clare, argumentate, în special faţă de patronii din SuperLiga României. Ultimul analizat este Dan Şucu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din fotbalul de la noi, acţionar al clubului Rapid.

Marian Iancu crede că Rapid are unul dintre cele mai slabe loturi din primele şase echipe din România, chiar dacă se bate pentru titlu şi play-off-ul e deja asigurat. În plus, fostul acţionar al Politehnicii Timişoara nu crede că Dan Şucu gestionează situaţia din Giuleşti aşa cum trebuie, ci clubul e condus într-un mod corporatist.

Domnul Şucu a spus că e Anul Centenarului. Ai ieşit din Cupa României, ai cel mai slab lot din primele şase, n-ai investit absolut nimic, rişti să nu joci nici în cupele europene!

În Anul Centenarului, venirea ta n-a adus niciun plus! Ai venit la echipă azi şi mâine l-ai vândut pe singurul jucător de mare calitate care atingea şi sufletul Giuleştiului, Rareş Ilie. Un jucător de explozie, de execuţie, exact cum îi place Rapidului. El era sufletul şi tu l-ai vândut. Gândeşti corporatist!

Mesajul e că nu poţi să gândeşti corporatist într-un fotbal sărac, care se raportează la un segment de populaţie săracă! Nu poţi să câştigi campionatul dacă tu nu investeşti 10 milioane.

Lor le trebuie 10-11 jucători cumpăraţi cu bani! Nu ştiu cât de dispus e domnul Şucu să investească, el poate să asigure viaţa echipei în aşa fel încât să nu aibă probleme financiare şi să ofere o continuitate”, a spus Marian Iancu pentru GSP.

Marian Iancu nu exclude revenirea în fotbalul românesc

Marian Iancu, fostul finanţator al echipei Poli Timişoara, a ieşit din închisoare în urmă cu câteva luni, dar în momentul de faţă nu ia în calcul să revină în fotbal, tocmai pentru că e dezamăgit de ce se întâmplă în România. Însă, omul de afaceri se gândeşte că ar putea să investească din nou la un club, dacă va fi tentat de o anumită echipă, de un anumit proiect, în curând, în viitor.

Momentan, Marian Iancu se mulţumeşte să vadă din exterior ce se întâmplă în SuperLigă şi a vorbit în linii mari şi despre oamenii cu care s-a ”războit” pe vremea în care era patron la Poli Timişoara, Gigi Becali şi Cristi Borcea.

Situaţia ultimilor ani este cea care mă îndepărtează acum de ideea de a investi, dar asta nu înseamnă că în viitor nu se va întâmpla asta.

Becali e în continuare motivat să continue în fotbal, trebuie lăsat în pace.

L-aş readuce pe Cristi Borcea în fotbal! Din ziua în care ar veni, ar vrea să câştige campionatul şi ar vrea să joace în cupele europene, asta ar fi dorinţa lui”, a spus Marian Iancu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele