adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Marica îl "mitraliază" pe Chiricheş: "Lamentabil, face greşeli impardonabile. Ce vă face, mă, când spuneţi că e bun?"

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20741117/1/marica.jpg


O nouă prestaţie lamentabilă a lui Vlad Chiricheş în România - Muntenegru 0-3 l-a făcut pe Ciprian Marica să lanseze un atac frontal la adresa căpitanului echipei naţionale.
 
De-a lungul ultimilor ani, pe fondul unor rezultate foarte slabe, Chiricheş a fost văzut drept liderul în jurul căruia se poate da restartul aşteptat de fabni, dar gafele pe bandă rulantă au demonstrat că fundaşul lui Sassuolo nu se poate ridica la nivelul acestui statut. Marţi seară, pe Giuleşti, Chiricheş a pus în scenă o nouă evoluţie foarte, foarte slabă, iar Ciprian Marica a decis că e momentul să nu-l mai menajeze pe căpitanul folosit de Edward Iordănescu în toate cele patru meciuri din startul Ligii Naţiunilor:
 
"Băi, nu am nimic personal, dar, băi, Chiricheş... Îmi aduc aminte şi de Rădoi, care la finalul mandatului ne spune că această construcţie a echipei naţionale se face doar pe un punct fix şi în jurul lui Chiricheş. Băi, oameni buni, voi poate vă uitaţi la alt fotbal, poate vedeţi altceva, poate e jucător de antrenament, dar la jocuri ne-a îngropat cu Muntenegru în deplasare, iar aseară... lamentabil, nu-şi câştigă duelurile aeriene. 
 
Mă uitam la oameni care spun, Chiricheş nu e fundaş central. Ne trezim la 30 de ani ai lui Chiricheş că nu e fundaş central? Că în jurul lui noi trebuie să formăm echipa naţională. Mânca-v-aş gura voastră, face greşeli impardonabile. Ce vă face, mă, când toţi spuneţi că e foarte bun, dar când vine ora de joc nu arată? Marica analizează din punct de vedere al unui jucător. Staţi, mă, văd şi eu. Vedeţi voi altceva? Oamenii trebuie să vină şi la antrenamente? Se punctează şi antrenamentele?", a "tunat" fostul atacant al naţionalei, miercuri dimineaţă, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri