Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Marin Cilic, infectat cu COVID-19, s-a retras de la Wimbledon!

Tenis Publicat pe 27 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20755371/1/fb-marin-cilic.jpg


Croatul Marin Cilici, locul 17 ATP, finalist în 2017 la Wimbledon, nu va participa la ediţia din acest an a competiţiei, el fiind testat pozitiv cu coronavirus.
 
Finalist în 2017, când a pierdut în faţa lui Roger Federer, croatul trebuia să-l înfrunte pe americanul Mackenzie McDonald, dar locul său pe tabloul principal va fi luat de către portughezul Nuno Borges, jucător de pe locul 123 ATP care a fost învins în ultimul tur al calificărilor:
 
“Salut. Îmi pare rău să vă anunţ că am fost testat pozitiv cu COVID. M-am autoizolat şi speram că voi fi pregătit, dar din nefericire încă nu mă simt bine şi nu pot concura la cel mai bun nivel. Îmi pare foarte rău că ratez Wimbledonul şi că sezonul meu pe iarbă se termină astfel”, a notat Cilici pe Instagram.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele