adplus-dvertising
Ultima oră
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"

Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”

Rapid Publicat pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20873208/1/marius-avram.jpg

Suspendarea primită de Cristi Săpunaru în urma jocului dintre FC U Craiova şi Rapid, de la Târgu Jiu, a dat naştere unor reacţii ferme din partea oamenilor de fotbal. Fundaşul şi căpitanul Rapidului a primit un singur meci de suspendare, iar acesta a trecut deja, fiind cel din Cupa României, cu CS Afumaţi, câştigat de Rapid fără probleme, scor 3-0.

Fost arbitru, Marius Avram şi-a spus şi el părerea şi a afirmat că nu se poate ca pentru un astfel de comportament să se dea cea mai mică pedeapsă posibilă. Astfel, prin această hotărâre luată de FRF, forul dă senzaţia că este de acord cu astfel de momente sau că le pedepseşte în cel mai ”ieftin” mod.

Marius Avram a accentuat ideea că o sancţiune de acest tip va influenţa viitoare comportamente asemănătoare celui afişat de Cristi Săpunaru.

”Decizia luată înseamnă de fapt liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi, pentru că dacă astăzi tu nu i-ai suspendat practic deloc, la următoarele meciuri la care un jucător va scuipa un spectator, la următoarele meciuri la care cineva va merge de la clubul gazdă şi va provoca o galerie şi lucrul ăsta va provoca un scandal, la următorul meci la care intră pe tunel persoane care nu au ce căuta şi lovesc jucători, trebuie să dai aceeaşi decizie.

Vorbim despre decizii echilibrate ale Comisiei de Disciplină care trebuie să ia aceeaşi decizie pe speţe similare. Nu vorbesc despre Săpunaru, Craiova, nu contează numele. E vorba despre un principiu. Ai luat o decizie azi, trebuie să iei aceeaşi decizie pe viitor. Sper să nu mai vedem asemenea imagini, dar e posibil, la nervi, să le mai vedem, pentru că aceste conflicte nu se opresc”, a spus Marius Avram, la ProSport.

Cristi Săpunaru şi-a aflat sancţiunea, după incidentele de la meciul cu FC U Craiova, pe care cei de la Rapid l-au pierdut cu 0-1. La vestiare a început tot scandalul, fiind marcat îmbrânceli şi înjurături din partea ambelor tabere, din partea jucătorilor celor două echipe.

Experimentatul fotbalist al giuleştenilor a fost suspendat un meci. El nu a jucat în play-off-ul Cupei României, cu CS Afumaţi, dar Adi Mutu îl va avea la dispoziţie pentru meciul cu Chindia, programat lunea viitoare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele