Ultima oră
Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1. Gură imensă de oxigen pentru moldoveni, care ies de pe locurile de retrogradare directă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1. Gură imensă de oxigen pentru moldoveni, care ies de pe locurile de retrogradare directă
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”

Marius Constantin crede că Universitatea Craiova poate lua titlul. ”Suntem conştienţi că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptaţi, facem totul să reparăm asta”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19896252/1/constantin.jpg

Universitatea Craiova nu are startul de an pe care suporterii îl doreau. Oltenii au remizat cu Sepsi, scor 0-0, într-o partidă în care nu au creat pericol pentru buturile adverse aproape de loc.

Veteranul echipei, fundaşul Marius Constantin crede că lucrurile nu sunt terminat, iar lupta la titlul se va decide în trei. Următorul meci al Craiovei este luni, împotriva celor de la Astra Giurgiu, de la ora 20:00. Parta este în direct pe Look Sport+.

„Este părerea celor care cred că nu ne putem bate la titlu, dar noi nu suntem mulţumiţi cu locul 3 sau cu locul 2, vrem să fim primii şi vom face totul pentru asta. Fiecare trebuie să încerce să facă mai mult, iar uniţi vom reuşi.

Şi cu FCSB am avut posesia în prima repriză şi am avut ocazii, iar dacă marcam altul era meciul, dar nu am făcut-o şi după minutul 60 ne-au omorât, efectiv.

Din punctul meu de vedere, lupta pentru titlu se va duce în trei, dar celelalte echipe vor arbitra această luptă şi cu cât îşi fac treaba mai bine cu atât le vor încurca pe cele trei din faţă.

Suntem conştienţi că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptaţi, facem totul să reparăm asta, sperăm ca rezultatele bune să vină în urma unor evoluţii bune”
a declarat Marius Constantin, la conferinţa de presă, care a prefaţat partida cu Astra Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri