Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Marius Croitoru îi dă speranţe lui Gigi Becali: ”Orice echipă care nu are antrenor mă poate contacta!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20733114/1/universitatea-craiova-fc-botosani-baraj-europa-conference-league-27-05-2022-1.jpg

Marius Croitoru îi dă speranţe lui Gigi Becali cu privire la posibilitatea ca antrenorul plecat de la FC Botoşani să preia conducerea tehnică a FCSB.

Tehnicianul a declarat că orice echipă din România care nu are antrenor poate să ia legătura cu el, atâta vreme cât va primi din partea conducerii liniştea şi libertatea oferită de Valeriu Iftime la FC Botoşani.

”Lumea ştie lucrurile pe care le-am făcut la FC Botoşani. Sunt mai multe lucruri de pus la punct pentru a alege viitorul club. Vă spun că vrea doar linişte.

Orice echipă din România care nu are antrenor mă poate contacta. Vreau doar linişte şi să am libertatea pe care am avut-o la Botoşani, de restul mă ocup eu.”, a declarat Marius Croitoru pentru ProSport.

Toni Petrea nu şi-a prelungit, încă, contractul cu FCSB. În trecut, Gigi Becali, patronul ”roş-albaştrilor”, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Croitoru.

”Are un dar special, e talent nativ, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut şi pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi şi să scoţi alţii? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost şi el pe listă, el şi Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori.”, spunea Becali în luna martie a acestui an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele