adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Marius Croitoru îi dă speranţe lui Gigi Becali: ”Orice echipă care nu are antrenor mă poate contacta!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20733114/1/universitatea-craiova-fc-botosani-baraj-europa-conference-league-27-05-2022-1.jpg

Marius Croitoru îi dă speranţe lui Gigi Becali cu privire la posibilitatea ca antrenorul plecat de la FC Botoşani să preia conducerea tehnică a FCSB.

Tehnicianul a declarat că orice echipă din România care nu are antrenor poate să ia legătura cu el, atâta vreme cât va primi din partea conducerii liniştea şi libertatea oferită de Valeriu Iftime la FC Botoşani.

”Lumea ştie lucrurile pe care le-am făcut la FC Botoşani. Sunt mai multe lucruri de pus la punct pentru a alege viitorul club. Vă spun că vrea doar linişte.

Orice echipă din România care nu are antrenor mă poate contacta. Vreau doar linişte şi să am libertatea pe care am avut-o la Botoşani, de restul mă ocup eu.”, a declarat Marius Croitoru pentru ProSport.

Toni Petrea nu şi-a prelungit, încă, contractul cu FCSB. În trecut, Gigi Becali, patronul ”roş-albaştrilor”, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Croitoru.

”Are un dar special, e talent nativ, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut şi pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi şi să scoţi alţii? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost şi el pe listă, el şi Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori.”, spunea Becali în luna martie a acestui an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele