Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Marius Lăcătuş nu îi dă nicio şansă lui CFR Cluj. ”Nu se pune problema echipei care se califică”

CFR Cluj Publicat pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21029297/3/laca.jpg

Marius Lăcătuş a vorbit despre şansele lui CFR Cluj în returul din Conference League, împotriva lui Lazio. 

  • Partida CFR Cluj - Lazio, din ”şaisprezecimile” Conference League, va avea loc de la ora 19:45 şi va putea fi urmărită în format live text pe site-ul PrimaSport.ro.

Fostul jucător nu îi dă mari şanse echipei antrenate de Dan Petrescu, deşi clujenii au pierdut doar cu 1-0 în Italia. Lăcătuş a fost dezamăgit de puţinele realizări ofensive ale lui CFR, deşi Lazio a avut un om eliminat din minutul 15.

”Când câştigi (n.r. Lazio) un joc cu 10 oameni, iar tu (n.r. CFR Cluj) ai un singur şut pe poartă, tot meciul, eu cred că nu se pune problema echipei care se califică.

Eu cred că jucătorii au intrat într-o rutină. E greu să-i schimbi de la un joc la altul. Nu poţi în ziua în care eşti în faţa unui adversar care e în inferioritate numerică, nu poţi să vii cu ceva nou, altceva decât ai jucat înainte.

Bravo lui (n.r. Dan Petrescu), aşa a avut rezultate, dar au sistemul lor de joc, felul lor. Eu cred că jucătorii trebuie să fie mai încrezători în teren. Sunt jucători care pot crea situaţii de a marca, pot juca şi altceva decât la meciul tur”, a spus Marius Lăcătuş, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele