adplus-dvertising
Ultima oră
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc

Marius Măldărăşanu a vorbit despre plecarea lui Dani Coman de la Hermannstadt. ”Se fac 3 luni de când nu ne-am luat banii”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20813699/1/mihalcea-2.jpg

Dani Coman a plecat de la Hermannstadt, pe fondul problemelor financiare. Preşedintele revelaţiei startului de sezon din Superliga urmează să facă anunţul oficial în cursul zilei de joi, informează cei de la Digi Sport.

Nou-promovata are restanţe salariale mari, jucătorii nemaifiind plătiţi din aprilie. Dani Coman a făcut eforturi pentru remedierea situaţiei, dar lucrurile nu s-au îndreptat. Marius Măldărăşanu, antrenorul celor de la Hermannstadt a comentat situaţia.

 

”Ieri a avut o discuţie cu patronii referitoare la datoriile existente, n-au ajuns la o înţelegere şi, aşa cum anunţase mai demult, a decis să plece în condiţiile în care nu s-a putut ţine de promisiunea făcută jucătorilor, de a rezolva situaţia.

Pe data de 25, luna asta, se fac 3 luni de când nu ne-am luat banii. E vorba de salariile pe mai şi iunie, plus primele restante, cele de la promovare, care s-au plătit doar pe jumătate”,
a explicat Măldărăşanu, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele