adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

Marius Măldărăşanu a vrut să plece de la Hermannstadt. ”Eu am vrut să renunţ încă din vară”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20819841/1/mihalcea-2.jpg

Farul Constanţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a cincea din Superligă.

Marius Măldărăşanu a dezvăluit că s-a gândit să plece de la revelaţia startului de sezon în această vară, dar a renunţat la demers. El a precizat că s-a plătit o parte din restanţele către jucători săptămâna trecută.

„Din păcate, ne-am obişnuit. De miercuri mă aştept ca jucătorii să mă întrebe de salarii. S-a plătit ceva săptămâna trecută, mai urmează ceva săptămâna asta. Ne-au promis patronii, ştiu că sunt discuţii cu sponsorii, sper să fie lucruri reale şi chiar să se realizeze. Este păcat. Avem o echipă bună. Suntem pe podium.

Eu am vrut să renunţ încă din vară, înainte de a începe pregătirea. L-am sunat pe Hulubei (n.r. preşedintele AFAN) să întreb în ce condiţii se poate rezilia contractul. Asta era decizia mea, dar trebuia să aduc jumătate de bani de acasă. Mi-au spus foarte mulţi că lucrurile vor fi dificile”,
a explicat Măldărăşanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele