Ultima oră
VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm” VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm”
Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj” Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup

Marius Măldărăşanu a vrut să plece de la Hermannstadt. ”Eu am vrut să renunţ încă din vară”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20819841/1/mihalcea-2.jpg

Farul Constanţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a cincea din Superligă.

Marius Măldărăşanu a dezvăluit că s-a gândit să plece de la revelaţia startului de sezon în această vară, dar a renunţat la demers. El a precizat că s-a plătit o parte din restanţele către jucători săptămâna trecută.

„Din păcate, ne-am obişnuit. De miercuri mă aştept ca jucătorii să mă întrebe de salarii. S-a plătit ceva săptămâna trecută, mai urmează ceva săptămâna asta. Ne-au promis patronii, ştiu că sunt discuţii cu sponsorii, sper să fie lucruri reale şi chiar să se realizeze. Este păcat. Avem o echipă bună. Suntem pe podium.

Eu am vrut să renunţ încă din vară, înainte de a începe pregătirea. L-am sunat pe Hulubei (n.r. preşedintele AFAN) să întreb în ce condiţii se poate rezilia contractul. Asta era decizia mea, dar trebuia să aduc jumătate de bani de acasă. Mi-au spus foarte mulţi că lucrurile vor fi dificile”,
a explicat Măldărăşanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele