Ultima oră
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual
Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis
Federaţia Palestiniană de Fotbal cere ca FIFA să impună sancţiuni Israelului Federaţia Palestiniană de Fotbal cere ca FIFA să impună sancţiuni Israelului
Costel Gâlcă începe curăţenia la Universitatea Craiova. Primul jucător la care renunţă oltenii Costel Gâlcă începe curăţenia la Universitatea Craiova. Primul jucător la care renunţă oltenii
”A fost o săptămână grea pentru noi”. Meci cu încărcătură specială pentru Poli Iaşi ”A fost o săptămână grea pentru noi”. Meci cu încărcătură specială pentru Poli Iaşi

Marius Măldărăşanu e aproape de prima promovare ca antrenor. ”Jocul nu a fost unul plăcut, dar nici Barcelona nu joacă mereu”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20702051/1/ml.jpg

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa ”U” Cluj, în ultimul meci al etapei a IX, penultima, a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor.

La partida de pe Cluj Arena au asistat 23.000 de spectatori, un record pentru eşalonul secund. Fanii însă nu s-au putut bucura de promovarea ”şepcilor roşii”.

Marius Măldărăşanu a trăit la intensitate maximă partida şi a punctat faptu că cei de la ”U” trebuie să accepte eşecul, care aproape ca îi scoate din calculele promovării directe.

 ”Jocul nu a fost unul plăcut, dar nici Barcelona nu joacă mereu. De multe ori am luat gol, am pierdut puncte. Azi marcând devreme apare sentimentul de conservare. Îmi felicit băieţii pentru atitudine şi motitvatie. Au fost nişte greşeli care au influenţat rezultatul şi clasamentul şi a existat multa frustrare. Dacă eraţi în vestiarul nostru erau mese rupte etapele trecute... şi eu le am zis că nu vreau ca nimeni să ne decidă viitorul. Îi felicit azi.

Credeţi-ma că absolut toate cele fragmentări care se văd urate la televizor există. Sunt probleme musculare, nu e ceva să tragem de timp. Se întâmplă la campionate mondiale. Am câştigat ca şi atitudine, nu ştiu dacă ca şi joc.

(n.r. despre fanii prezenţi la meci) Mi-a plăcut atmosfera, dar ei trebuie să accepte înfrângerea.

Pentru că trebuie să fie bărbat, ne salutăm, ne urăm baftă, după meci la fel, dar ca aici n-am văzut să nu îţi respecţi omologul de pe cealaltă bancă”, a spus Măldărăşanu, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele