adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Marius Măldărăşanu rămâne neînvins în Superliga. ”Vreau să cred că s-au întors cele două puncte pe care le-am pierdut la FCSB”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20850438/1/marius-maldarasanu-1a.png

FC Hermannstadt rămâne neînvinsă în Superliga, după ce a trecut în deplasare, scor 1-0, de FC Argeş, în etapa a noua.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Daniel Paraschiv, în minutul 90.

”Am greşit foarte mult la pase, multe mingi pierdute, în prima repriză. Adversarilor le-a fost teamă  şi au fost o echipă scurtă. A doua repriză mult mai bună a noastră. Am marcat un gol pe o greşeală a lui Straton, îmi pare rău pentru el.

Vreau să cred că s-au întors cele două puncte pe care le-am pierdut la FCSB. Au venit cu mingi aruncate în careu, aşa s-a întâmplat şi cu FCSB, am luat gol, cu Craiova am scăpat, la fel şi astăzi. Am fost norocoşi, ne iubeşte Dumnezeu”
, a declarat Măldărăşanu la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele