Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Marius Măldărăşanu rămâne neînvins şi o duce pe Hermannstadt pe doi în Superliga. ”Jocul nostru a fost foarte bun”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20862075/1/marius-maldarasanu-1a.png

FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 2-1 la Arad, în faţa formaţei UTA, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat în minutul 5 al prelungirilor, iar sibienii au rămas singura echipă neînvinsă din Superligă.

Arădenii au deschis scorul din penalty, prin Postolachi, în minutul 29. În minutul 36 Baba Alhassan a egalat, pentru ca în minutul 90+5, tot mijlocaşul ghanez să înscrie golul victoriei pentru sibieni, care sunt pe locul 3 în clasament, neînvinşi.

Marius Măldărăşanu a tras concluziile şi a explicat că nu se aştepta că echipa să fie pe locul doi în campionat.

"Asta spuneau băieţii, că meciurile următoare probabil adversarii nu vor mai ataca pe final. Dar îi felicit încă o dată, au crezut în şansa lor. Să fim sinceri, singura ocazie a lui UTA a fost chiar faza de dinaintea golului.

Jocul nostru a fost foarte bun. UTA e o echipă periculoasă la fazele fixe, dar cred că am controlat jocul în mare parte. Până la urmă, aşa a vrut Dumnezeu. Visăm şi e normal, şi jucătorii mă bucur că au căpătat o încredere foarte mare.

(n.r. despre faptul că Hermannstadt este pe locul 2 în Superliga) Trebuie să fim realişti, nu se gândea nimeni. Dar cred că e un loc meritat şi ca joc, şi ca spirit de echipă",
a explicat antrenorul sibienilor, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele