Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Marius Şumudică a vorbit despre Adrian Mutu. ”Dacă s-a iritat, să-şi dea cu alifie, poate îi trece”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20650005/1/ssm.png

Marius Şumudică a preluat pentru a doua oară banca tehnică a celor de la Al-Shabab, iar în cursul zilei de joi a plecat spre Arabia Saudită.

El nu va putea ajunge la inaugurarea noului Giuleşti, programată sâmbătă. Recent, Şumudică nu a fost luat în vedere pentru a pregăti Rapidul, aspect care l-a revoltat şi în consecinţă a avut o reacţie ironică la adresa lui Adrian Mutu, dar a punctat faptul că nu îi poartă pică şi a fost vorba de o reacţie spontană.

”Îmi pare rău, îmi doream foarte mult să fiu şi eu în tribunele stadionului, să iau parte la această ceremonie, la inagurarea stadionului. E stadionul unde eu am realizat performanţe ca jucător şi dacă voi avea şansa să privesc această ceremonie, o voi face cu plăcere.

Vreau să le transmit tuturor rapidiştilor să fie mândri că vor păşi în casa lor nouă, nu am avut şansa asta din păcate.

Îmi doream foarte mult, dar sper să o fac în viitor, pentru că Rapidul e casa mea şi odată, şi odată mă voi intoarce acasă.

Le doresc baftă, lui Mutu, nu am ce să... a fost de moment, eu nu sunt un tip ranchiunos, la adresa lui Mutu nu am avut niciun fel de critici.

(n.r. despre reacţia antrenorului Rapidului) Dacă s-a iritat, să-şi dea cu alifie, poate îi trece”,
a declarat Marius Şumudică.

Şumudică îşi anunţase revenirea

Sunat de un jurnalist din Arabia Saudită pentru a fi întrebat ce părere are despre o posibilă revenire la Al Shabab, Şumudică a urcat pe twitter un videoclip în care fanii echipei îi înconjuraseră maşina şi îl ovaţionau. Cum Şumi s-a simţit foarte bine în perioada petrecută în Arabia Saudită, o revenire e mai mult decât posibilă:
 
"Un jurnalist saudit m-a sunat în această dimineaţă să mă întrebe dacă m-aş întoarce în ţară pentru a lucra acolo. O să las doar acest videoclip în locul unui răspuns.
 
Şi un scurt mesaj pentru faniii lui Al Shabab care îmi scriu pe Twitter: într-o zi, mă voi întoarce acasă", a fost mesajul scris de Şumudică pe twitter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri