Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

Marius Şumudică a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu. ”Câştigă foarte mulţi bani unde este”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20307935/1/rps7172.jpg

Viitorul lui Constantin Budescu (32 de ani) la echipa saudită Damac este incert, iar o revenire în Liga 1 nu este exclusă. Dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocaşul ofensiv reprezintă o ţintă şi pentru campioana CFR Cluj, după venirea lui Marius Şumudică.

Deşi fotbalistul are un salariu foarte mari pentru nivelul României, antrenorul campioanei crede că l-ar putea aduce, dacă ar convinge clubul care-l deţine să îi plătească o parte din venit, la fel cum se întâmplă în cazul lui Denis Alibec.

„Budi are un salariu de 1 milion de dolari. Câştigă foarte mulţi bani unde este. Şi cu relaţiile mele care le am la Kayseri şi cu patroana de acolo am reuşit să îl aducem pe Alibec în nişte condiţii senzaţionale. Cu un salariu mai mic decât toţi cei care sunt în această cabină, restul suportă turcii”, a declarat Şumi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Presa din Arabia Saudită a scris că Damac are probleme financiare şi se va despărţi de jucătorii cu salarii mari, inclusiv de Budescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele