Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Marius Şumudică îşi păstrează decizia şi nu merge la inaugurarea noului Giuleşti. Oficialii Rapidului l-au contactat, el a refuzat

Rapid Publicat pe 22 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20647364/1/sumudica-1.jpg

Marius Şumudică îşi păstrează decizia de a nu merge pe stadionul din Giuleşti la inaugurare. Antrenorul nu pare decis să calce pe orgoliul pricinuit de neînţelegerile cu conducerea giuleştenilor şi să fie prezent pe noua arenă, când se va deschide. Îşi păstrează hotărârea.

Marius Şumudică a fost contactat de oficialii Rapidului, chiar ei făcând publică discuţia cu antrenorul. ”Marius Şumudică a refuzat, am vorbit eu personal şi a spus foarte politicos: «Nu te supăra pe mine, nu vin, motivele îmi aparţin» şi mi-a închis gura.

Cel puţin, aşa mi-a spus mie. Dacă se răzgândeşte, e bine venit”, a declarat Lucian Ionescu pentru Prosport.

Rapid va juca, în cele din urmă, pe noul stadion din Giuleşti. Clubul a făcut anunţul oficial printr-un comunicat, iar primul duel pe noua arenă va avea loc la 26 martie, într-un amical cu Politehnica Timişoara. Deşi se zvonea că, probabil, adversarul va fi unul din străinătate, în cele din urmă s-a mers pe o variantă mai la îndemână.

S-a ajuns la această variantă, în principal, datorită faptului că echipele Rapid şi Poli Timişoara sunt înfrăţite.

Pe 26 martie va avea loc un spectacol total, prilejuit de inaugurarea noului stadion Giuleşti.  Va fi o zi plină de evenimente surpriză, iar main event-ul va fi reprezentat de un meci amical între Rapid şi fraţii noştri de la Politehnica Timişoara!

Vom reveni în cursul zilei de astăzi cu detalii legate de bilete, dar şi cu alte surprize”, a anunţat Rapid.

Daniel Pancu nu vrea să calce nici el pe noul Giuleşti

Daniel Pancu (44 de ani) continuă dialogul de la distanţă cu oamenii din conducerea Rapidului şi le transmite acestora că nu are de gând să vină la inaugurarea noului stadion din Giuleşti, eveniment programat la finalul acestei luni.

Deranjat peste măsură de decizia cuplului Niculae-Angelescu de a-i încredinţa echipa lui Adrian Mutu, un antrenor care nu are nicio legătură cu Rapidul, Pancu s-a arătat dezamăgit de faptul că a fost sunat şi el, dar doar ca variantă de rezervă în cazul în care negocierile cu "Briliantul" s-ar fi împotmolit.

În ziua în care Mutu a participat la conferinţa de presă din postura de nou antrenor al Rapidului, Pancu şi-a făcut şi mai clare intenţiile de a se debarasa de actuala echipă:

"Din acest moment, nu mai calc în Giuleşti. Nici la inaugurare să nu mă cheme, că nu vin. Să nu mă treacă pe listă! Prefer să rămân doar cu faptele mele pentru adevăratul Rapid. Pe alea nu mi le poate şterge nimeni, nici măcar bomba nucleară. Voi continua însă să comentez ce se întâmplă la club, pentru că măcar dreptul ăsta mi l-am câştigat. Întrebat sau neîntrebat, îmi voi spune mereu părerea.

Din păcate, astfel de lucruri contribuie la suferinţele noastre ca rapidişti. Uitaţi-vă, de exemplu, că sunt doar două-trei cluburi care angajează antrenori cu pedigree de Rapid. E un lucru pe care l-a semnalat şi Şumudică în urmă cu câţiva ani", a transmis Pancu, pentru Playsport.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele