Ultima oră
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”

Marius Şumudică, "one man show" dupa victoria lui Gaziantep

Turcia Super Lig Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40168/21490062/1/gaziantep-fk-sumudica-1.jpg

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, s-a impus în deplasare la Istanbulspor cu scorul de 3-1, în runda cu numărul 25 din campionatul Turciei.

Denis Drăguş şi Deian Sorescu au fost providenţiali în succesul formaţiei lui Marius Şumudică cu Istanbulspor. Drăguş a înscris în minutele 15 şi 60, ultimul gol din penalti, iar Sorescu a marcat în minutul 90+5.

Marius Şumudică, show total după victoria lui Gaziantep

Succesul cu Istanbulspor a venit după o aşteptare de şapte meciuri în care formaţia pregătită de Marius Şumudică nu a reuşit să câştige. Antrenorul român s-a dezlănţuit prin mişcări de dans în faţa fanilor, iar mai apoi în cadrul unei petreceri private.

mail-share icon Email
viewscnt