Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Marius Şumudică se vede selecţionerul României: ”Eu sunt omul momentului”

Echipa nationala Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21136624/1/profimedia-0649461535.jpg

Marius Şumudică, în prezent antrenor în Arabia Saudită la Al Raed, se vede o soluţie de viitor pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României.

Tehnicianul susţine că abilitatea sa de a lua decizii pe moment îl califică pentru a fi, peste câţiva ani, selecţionerul primei reprezentative, deoarece la naţională nu există mult timp pentru a antrena, fiind necesară capacitatea de a te folosi de cei mai buni jucători disponibili.  

”La început, nu. Am crezut că nu pot face aceste lucruri (n.r. să devină selecţioner), dar pe zi ce trece îmi dau seama că acumulez experienţă şi cred că peste câţiva ani aş putea face lucrul ăsta.

Eu sunt omul momentului, care simte anumite lucruri şi ia decizii pe moment. Şi la echipa naţională de asta ai nevoie. Nu ai timp să antrenezi acolo şi atunci trebuie să ştii să foloseşti ceea ce ai mai bun, dar şi să faci atmosfera necesară. Asta este una dintre calităţile mele”, a declarat Marius Şumudică pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri