Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Marius Şumudică surprinde! Pe cine vede cel mai bun mijlocaş din Superliga. ”O să-l vedeţi, cred că după pauza echipei naţionale”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21065633/1/tw-al-raed.jpg

Antrenorul celor de la Al-Raed, Marius Şumudică este de părere că Jefferson, proaspătuş transfer al celor de la Petrolul Ploieşti este cel mai bun jucător din Superliga.

Tehnicianul este de părere că mijlocaşul va ieşi la rampă după pauza echipelor naţionale.

”Jefferson de la Petrolul. Mi-a fost jucător la Gaziantep. O să-l vedeţi, cred că după pauza echipei naţionale. O să vedeţi ce fotbalist. Este cel mai bun mijlocaş care există în România, de departe!

A venit să intre în circuit, să joace. După tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia, cu cutremure, n-a mai suportat să stea acolo. Uite că a venit să joace în România şi o să vedeţi ce fel de jucător e”
, a explicat Şumi.

În vârstă de 29 de ani, Jefferson vine să fortifice compartimentul median al „galben-albaştrilor”, fiind un jucător cu experienţă importantă acumulată la nivelul primelor eşaloane din Brazilia şi Turcia.

 În ţara natală, Jefferson Nogueira Junior a evoluat pentru Figuirense şi Fortaleza, adunând 41 de prezenţe în Serie A braziliană, înainte de a ajunge în Europa, în ianuarie 2018, atunci când a semnat cu gruparea turcă Gaziantep FK.

Cu Gaziantep avea să promoveze în prima ligă din Turcia, campionat în care, mai apoi, a bifat, de-a lungul a două sezoane şi jumătate, 57 de meciuri şi cinci goluri marcate.

În ianuarie 2022 s-a mutat în liga secundă din Portugalia, la Moreinrense, gupare pentru care a disputat 16 partide (2 goluri marcate).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele