Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Martina Navratilova, diagnosticată în ianuarie cu cancer la gât şi sân, anunţă că este în remisie

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21068936/1/nav.jpg

La două luni după ce a fost diagnosticată cu o formă dublă de cancer la gât şi la sân, fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova, în vârstă de 66 de ani, a anunţat că este în remisie.

La începutul anului 2023, Martina Navratilova, câştigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu şi dublu între 1978 şi 2006, a anunţat că suferă de o formă dublă de cancer la gât şi la sân. Această boală era atunci în forma ei timpurie. Fosta jucătoare cehoslovacă, care a devenit cetăţean american în timpul carierei, a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan că se află în remisie.

„Mai trebuie să fac două săptămâni de radiaţii preventive, dar s-a terminat. Am fost complet panicată timp de trei zile, gândindu-mă că s-ar putea să nu mai apuc Crăciunul. Celebra ''bucket list'' îmi trecea prin cap cu toate lucrurile pe care încă îmi doream să le fac. Şi pe lângă asta, cine suferă de două tipuri de cancer diferite în acelaşi timp? Ambiţia nu mi-a lipsit niciodată, dar asta era ridicol. Din fericire, abandonul nu este în ADN-ul meu. Nu am avut de ales decât să continui să lupt".

Navratilova se luptase deja cu cancerul de sân în 2010. „A fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viaţa mea. În prima săptămână făceam şi chimioterapie şi radiaţii în acelaşi timp. Când începi să te simţi rău, nu prea ştii dacă din cauza uneia sau altuia”, a explicat ea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele