Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Mary Lou Retton face progrese "remarcabile" în lupta cu pneumonia, spune fiica sa

Gimnastica Publicat de Tudor Moisa pe 14 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21347508/1/tw.jpg

Fosta gimnastă Mary Lou Retton, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 1984, a făcut progrese "remarcabile" în lupta cu o formă rară de pneumonie, a anunţat sâmbătă fiica sa, Shayla Schrepfer, potrivit Reuters.

Vedeta gimnasticii americane, în vârstă de 55 de ani, a fost internată la terapie intensivă timp de mai multe zile, deoarece nu putea să respire singură.

"Rugăciunile s-au făcut simţite şi au fost ascultate", a scris Schrepfer într-o postare pe Instagram. "Deşi rămâne la terapie intensivă, drumul ei spre recuperare este constant. Spiritul ei de luptătoare străluceşte cu adevărat! Respiraţia ei este din ce în ce mai puternică, iar dependenţa ei de aparate este în scădere".

O pagină de strângere de fonduri creată de familie a depăşit 400.000 de dolari în donaţii până sâmbătă după-amiază.

Retton, originară din Fairmont, Virginia de Vest, a devenit prima femeie americană care a câştigat medalia de aur la sală la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, făcând acest lucru într-un mod dramatic, obţinând un 10 perfect la sărituri. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat atunci Ecaterina Szabo, iar pe poziţia a treia s-a clasat Simona Păucă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele