Ultima oră
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei

Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21575557/1/liga-2.png

Unirea Slobozia s-a impus cu 1-0 în faţa lui Csikszereda, în deplasarea de la Miercurea Ciuc, meci contând pentru runda a 7-a a Ligii 2.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cojocari în minutul 4, iar gazdele au ratat un penalty în minutul 52, prin Richard.

Ciucanii sunt în mare scădere de formă şi au căzut pe 5 în play-off, la 5 puncte de Gloria Buzău, ultima formaţie ce ocupă loc de promovare directă în Superliga.

Preşedintele clubului harghitean a luat o decizie radicală! În plin play-off, cei de la Liga2.ro scriu că Zoltan Szondi a decis să tare 25% din salariile jucătorilor şi staff-ului, în speranţa că îşi vor reveni în ultimele meciuri rămase din acest sezon.

 

”Am avut o zi în care nimic nu a funcţionat, nici posesia mingii, nici atacurile, nici loviturile de la faţa locului. S-a simţit că jucătorii erau sub presiune şi nu puteau lua deciziile corecte. Am încercat de toate, băieţii s-au luptat, au condus, dar nu au reuşit să înscrie”, a spus antrenorul Robert Ilyeş, după eşecul cu Slobozia, conform Szekely Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele