Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, luate pentru meciul României cu Bosnia

Echipa nationala Publicat pe 26 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870388/1/rom.jpg


Măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor au fost luate, din raţiuni de securitate, pentru meciul România - Bosnia-Herţegovina, care se va disputa în această seară, de la ora 21.45, în ultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor, pe stadionul Giuleşti.
 
Potrivit Jandarmeriei Capitalei, pentru acest meci de fotbal, din raţiuni de securitate, organizatorul, împreună cu forţele de ordine, a luat decizia adoptării unor măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. 
 
"Recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomerarea în jurul porţilor de acces în arena sportivă", anunţă sursa citată.
 
Accesul pe stadion este permis începând cu ora 19.15.
 
Meciul de la ora 21.45, transmis de Prima TV, este ultimul susţinut de România în actuala ediţie a Ligii Naţiunilor. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri