Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

Mauricio Pochettino a fost depistat cu Covid. Când ar putea reveni pe banca lui PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19895613/1/poc.jpg

Mauricio Pochettino a fost depistat pozitiv cu Coronavirus, la scurt timp după ce a preluat banca tehnică a campioanei din Ligue 1. Acesta se simte bine, iar locul său va fi luat de secunzi, până se va negativa.

Mauricio Pochettino, managerul lui PSG, a fost testat pozitiv la COVID-19. A intrat acum în izolare şi va respecta sfaturile medicilor.

Asistenţii săi, Jesus Perez şi Miguel D'Agostino, vor asigura înlocuirea lui Mauricio Pochettino la meciul cu Angers”, se arată în comunicatul lui PSG.

Pochettino nu va putea sta pe bancă la meciul cu Angers, din această etapă şi de cel de săptămâna viitoare cu Montpellier. Revenirea sa este aşteptată după data de 23 ianuarie.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele