Ultima oră
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”

Mbappe acuză dureri de spate şi este incert pentru amicalul cu naţionala Canadei

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21622798/1/mbappe.jpg

Atacantul Kylian Mbappé nu a participat, sâmbătă seara, la antrenamentul oficial de dinaintea meciului dintre Franţa şi Canada.

Atacantul a susţinut o şedinţă individuală în sala de sport.

Potrivit informaţiilor RMC, jucătorul de la Real Madrid acuză probleme la spate.

El a urmat un tratament pentru durerile persistente cu staful medical al Les Bleus aproape de la începutul cantonamentului.

Potrivit mai multor surse, nu este nimic grav, dar jucătorul nu îşi va asuma niciun risc în meciul de duminică seară, cu Canada.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri