Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

Mbappe, decizie cu privire de la plecarea de la PSG. ”Nu am cerut niciodată!”

PSG Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20890876/1/profimedia-0727385441.jpg

Atacantul francez Kylian Mbappe a afirmat că nu vrea să plece de la Paris Saint-Germain, aşa cum s-a scris săptămâna trecută.

"Sunt foarte fericit. Nu am cerut niciodată plecarea în ianuarie. Nu am înţeles informaţiile care au ieşit in noaptea meciului (cu Benfica). Nu sunt implicat direct sau indirect în această ştire, am fost la fel de şocat ca toţi ceilalţi. Desigur, există oameni care ar putea crede că sunt implicat în asta, dar nu sunt implicat deloc. Eram la siesta, iar anturajul meu era la jocul fratelui meu mai mic.

Toţi oamenii care au grijă de mine nu au fost acolo. Am fost uluiţi când am aflat. Şi după aceea, trebuie să te descurci cu asta... Era un joc de jucat şi apoi încă unul. Am vrut doar să spun că este complet greşit, sunt foarte fericit. Dacă sunt supărat pe club? Nu", a spus Mbappe.

Cotidianul spaniol Marca a dezvăluit marţi faptul că fotbalistul francez Kylian Mbappe vrea să părăsească gruparea pariziană în ianuarie 2023.

În ultimele zile Mbappe şi-a manifestat public nemulţumirile legate de rolul său pe teren, în angrenajul gândit de antrenorul Christophe Galtier.

Fotbalistul a avut mai multe postări pe reţelele sociale, declarându-se nesatisfăcut de faptul că trebuie să ”facă pe pivotul” la echipa de club, în timp ce la echipa naţională a Franţei are ”mai multă libertate”.

Surse din anturajul preşedintelui lui PSG, Nasser al-Khelaifi, au declarat pentru L’Equipe că Mbappe nu va fi vândut iarna viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele