Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Meciul dintre Groningen şi Ajax Amsterdam a fost suspendat, după auncarea de fumigene în teren

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21125242/1/ajax.jpg

Un meci din campionatul olandez dintre Groningen şi Ajax Amsterdam a fost întrerupt duminică, după mai puţin de nouă minute de joc, după ce două bombe fumigene au fost aruncate pe teren, în conformitate cu instrucţiunile întărite ale Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB).

KNVB a luat aceste decizii după ce internaţionalul olandez Davy Klaassen a fost rănit la cap de o brichetă aruncată spre el în timpul semifinalei Cupei Olandei dintre Feyenoord Rotterdam şi Ajax, la începutul lunii aprilie.

Deplângând recurenţa incidentelor care ameninţă siguranţa pe teren, Federaţia a decis, printre altele, ca arbitrul să întrerupă temporar meciurile de fotbal profesionist în cazul în care se aruncă obiecte pe teren. În cazul în care obiectele sunt aruncate din nou pe teren după reluare, meciul trebuie întrerupt în conformitate cu aceste orientări.

Meciul din Eredivisie dintre Ajax şi Groningen a fost întrerupt pentru prima dată duminică, după ce au fost aruncate fumigene după aproximativ şase minute de joc, în timp ce Dusan Tadic încerca să execute un corner pentru Ajax, potrivit NOS. Obiectele proveneau din sectorul fanilor clubului Groningen, care a retrogradat săptămâna trecută din prima ligă pentru prima dată în 23 de ani, potrivit televiziunii publice olandeze NOS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri