Ultima oră
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB
BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu
A cincea lovitură reuşită de Dunărea Brăila! A cincea lovitură reuşită de Dunărea Brăila!

Meciul dintre Groningen şi Ajax Amsterdam a fost suspendat, după auncarea de fumigene în teren

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21125242/1/ajax.jpg

Un meci din campionatul olandez dintre Groningen şi Ajax Amsterdam a fost întrerupt duminică, după mai puţin de nouă minute de joc, după ce două bombe fumigene au fost aruncate pe teren, în conformitate cu instrucţiunile întărite ale Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB).

KNVB a luat aceste decizii după ce internaţionalul olandez Davy Klaassen a fost rănit la cap de o brichetă aruncată spre el în timpul semifinalei Cupei Olandei dintre Feyenoord Rotterdam şi Ajax, la începutul lunii aprilie.

Deplângând recurenţa incidentelor care ameninţă siguranţa pe teren, Federaţia a decis, printre altele, ca arbitrul să întrerupă temporar meciurile de fotbal profesionist în cazul în care se aruncă obiecte pe teren. În cazul în care obiectele sunt aruncate din nou pe teren după reluare, meciul trebuie întrerupt în conformitate cu aceste orientări.

Meciul din Eredivisie dintre Ajax şi Groningen a fost întrerupt pentru prima dată duminică, după ce au fost aruncate fumigene după aproximativ şase minute de joc, în timp ce Dusan Tadic încerca să execute un corner pentru Ajax, potrivit NOS. Obiectele proveneau din sectorul fanilor clubului Groningen, care a retrogradat săptămâna trecută din prima ligă pentru prima dată în 23 de ani, potrivit televiziunii publice olandeze NOS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri