Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Meciul România – Bosnia şi Herţegovina se va juca pe stadionul Giuleşti

Echipa nationala Publicat pe 5 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20763978/1/rr.jpg


Federaţia Română de Fotbal a anunţat la UEFA arena pe care se va disputa ultimul meci al tricolorilor din grupele Nations League 2022/23.
 
Meciul România – Bosnia şi Herţegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giuleşti din Capitală, acolo unde şi în luna iunie s-au jucat partidele cu Finlanda şi Muntenegru.
 
Cele două naţionale s-au întâlnit în Giuleşti, pe fostul stadion, şi în 2011, într-un joc câştigat de România cu 3-0.
 
Până la jocul cu Bosnia şi Herţegovina, tricolorii se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, ora 21:45.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri