Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

Merge Poenaru la FCSB? Ce răspuns a dat tehnicianul celor de la Clinceni, după meciul cu Dinamo

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19412151/1/ilie-poenaru.jpg

Dinamo a reuşit să marcheze primul gol, după trei meciuri, cu Academica Clinceni, în etapa cu numărul 8 din play-out-ul Casa Liga 1. În acelaşi timp, ”câinii” au înregistrat primul succes după şase eşecuri consecutive în campionat. A fost 3-1. Primul gol a fost înscris în minutul 19, prin Sorescu, din lovitură de pedeapsă. Dinamo a mai avut şi alte ocazii importante în prima parte, dar în cele din urmă s-a intrat la cabine cu 1-0. Academica Clinceni a şi ratat o lovitură de la 11 m, la ultima fază a celor 45 de minute. Straton a parat lovitura lui Vojtus.

La final, antrenorul celor de la Clinceni, Ilie Poenaru a răspuns zvonurilor legate de o plecare la FCSB, echipă pe care în trecut a declarat că şi-ar dori să o antreneze:

”Nu comentez nimic, pentru că sunt concentrat aici. În acest moment nu se pune problema să mă gândesc la aşa ceva. Tragem linie şi vedem mai departe ce se poate face", a spus acesta.

mail-share icon Email
viewscnt