Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc"

Special Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19570856/1/pele.jpg

Fostul fotbalist argentinian, în prezent antrenor, Diego Armando Maradona, a împlinit vineri, 60 de ani, şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare, după ce a fost contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19.

Un mesaj emoţionant la ceas aniversar a venit de la Pele, marele său pentru titlul de cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor din Brazilia.

"Marele meu prieten Maradona, te voi aplauda mereu şi te voi susţine întotdeauna (...), ca tu să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc", a scris fotbalistul brazilian, pe pagina sa de Instagram.

Ziua de naştere în izolare

Diego Maradona, în prezent antrenor la echipa argentiniană Gimnasia y Esgrima, a fost plasat în izolare, în mod preventiv, pentru că a fost contact cu o persoană care prezintă simptome de Covid-19, potrivit presei locale.

Una dintre gărzile sale de corp "s-a trezit cu simptome de Covid-19 şi a fost plasat în carantină, în aşteptarea testelor", scrie cotidianul Ole.

"În aşteptarea mai multor informaţii, Maradona va rămâne în izolare la locuinţa sa din La Plata", a scris cotidianul Pagina/12.

Sursa mai sus citată scrie că Maradona va face testul pentru Covid-19 joi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele